ZAVIRITE U OVOGODIŠNJI PLANER KOJEG IŠČEKUJU SVE DAME SA STILOM – CHICOVNIK 2017.!

Foto: modamo.info Foto: modamo.info

Inspirirani upravo tim potrebama, nastao je prvi bh.planer za žene kojeg smo nazvali CHICovnik, a koji ove godine dolazi u svom trećem izdanju. Zahvaljujući uspješnici s prugama iz izdanja za 2016., i ove godine osnovu dizajna čine pruge koje smo presvukli zlatnom nijansom, a u boji zlata je i rečenica „Za planiranje sa stilom.“, koja je istaknuta na naslovnici i koja opisuje zadatak ovog CHIC planera za žene.

Kada bi žene birale, vjerojatno bi svako jutro uz kavu i najukusniji croissant poželjele i svježe ubrano cvijeće poput prekrasnih božura, stoga našu ovogodišnju naslovnicu krase upravo ovi raskošni cvjetovi u pastelnim nijansama.

chicovnik dizajn 01

U pastelno ljubičastoj i zlatnoj nijansi je ispisana i unutrašnjost CHICovnika koji dolazi sa skoro 400 stranica posebno dizajniranih i tiskanih na kvalitetnom papiru u prekrasnoj bež nijansi. Ušivene stranice i tvrde korice osiguravaju besprijekoran izgled planera tijekom cijele godine, a sve vaše račune, podsjetnike i papre koje ubacite u CHICovnik će od ispadanja sačuvati elastična vrpca koja se navlači preko planera. Pored toga na zadnju koricu smo smjestili i prostrani džep za vizitke i račune, a naći ćete i pokaznu traku kako biste uvijek mogli jednostavno doći do aktualnog datuma i sadržaja.

chicovnik foto proizvod 01

Dvije vaše najčešće tražene izmjene u prethodnim izdanjima našeg planera su bile više praznih 'rokovnik' stranica za zabilješke te nešto veći format kako bi CHICovnik uistinu mogli koristiti kroz cijelu godinu. Naš zadatak je ispuniti vaše želje, stoga na je iznimno drago reći da ove godine CHICovnik dolazi u formatu 17cm x 22cm, te da ćete u njemu pored zasebnog planera i to –do liste za svaki datum u godini, naći i više od stotinu 'rokovnik' stranica za zabilješke.

Klik na fotografiju ispod i zaviri

u unutrašnjost CHICovnika 2017!

chicovnik foto proizvod in hand

Kako biste kroz cijelu godinu ostali motivirani, dodali smo i inspirativne izjave unutar planera, zajedno uz listu želja, menstrualni kalendar, bojanku za odrasle i mnoge druge sjajne sadržaje.

CHICovnik mobilna aplikacija:

Vaš najpraktičniji virtualni asistent!chicovnik sticker

Znamo da svaka dama u pokretu sve važne obveze mora imati zapisane i u svom mobitelu, kako bi joj ove informacije uvijek bile pri ruci.

Upravo smo zato, osluškujući vaše želje i potrebe, ove godine kreirali sjajnu CHICovnik mobilnu aplikaciju koja će vam postati nezamjenjiv virtualni asistent tako što ćete ju uz par klikova povezati s Google ili Outlook kalendarom kako bi vas svakodnevno, na simpatičan način podsjetila na obveze tog dana. Naime, sve dame koje za planiranje svoje godine odaberu CHICovnik će na njegovim stranicama pronaći jedinstvenu šifru te jednostavnu uputu pomoću koje će moći besplatno instalirati 'CHICovnik PREMIUM' mobilnu aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Da, znamo, upravo je to ono što ste željele!

KAKO KUPITI CHICovnik 2017.?

Obzirom da su naši kupci nestrpljivi (baš kao i mi!) ove godine je CHICovnik dostupan i u Pre-order opciji. Naime, već od danas, 24.10., možete naručiti svoj primjerak CHICovnika i biti jedna od prvih dama u Bosni i Hercegovini ili Hrvatskoj kojima će stići na kućnu adresu. Da, dobro ste pročitali, CHICovnik ove godine dostavljamo i na sve adrese u Hrvatskoj!

chicovnik hrvatska dostupan 00

LINK ZA NARUDŽBE

Dovoljno je da odete na CHICovnik Facebook stranicu, unesete svoje podatke i možete očekivati poziv našeg dostavljača koji će doći do vas i uručiti vam vaš CHICovnik za 2017. Ukoliko se nalazite u Bosni i Hercegovini dostavljač na vaša vrata stiže u roku od 72h nakon narudžbe, a na adresu u Hrvatskoj stiže u roku od 5 radnih dana od datuma narudžbe.

Plaćanje također napravite pri dostavljanju tako što ćete dostavljaču koji vas posjeti uručiti iznos od 15 KM + 4 KM za troškove dostave za BiH, odnosno 75 KN + 24 KN za troškove dostave u HR i možete početi planirati svoju sjajnu 2017. godinu na 400 stranica posebno dizajniranih samo za vas!

Za planiranje sa stilom! CHICovnik 2017.

chicovnik pre order foto

Preuzeto sa: modamo.info/ novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)