Povratnik u redove konjičkog Igmana Marko Savinović: Opravdat ću povjerenje FK Igmana i navijača

Što se tiče igračkog kadra za novu sezonu u Prvoj ligi FBiH jedan od najstarijih klubova u BiH konjički Igman po igračkom kadru sigurno će biti u prvom dijelu prvoligaške tabele, a po predviđanjima fudbalskih stručnjaka Konjičani bi mogli biti hit sezone.

Sigurno najveće pojačanje, uz strijelca Idriza Džafića je više nego sjajni stoper Marko Savinović koji će ponovo nositi dres konjičkog prvoligaša, a koji je svojim odnosom prema igri, klubu, navijačima, sigurno među navijačima Igmana pobrao sve simpatije.

- Opet ćete nastupati u dresu Igmana, obratili smo se više nego skromnom, Marku Savinoviću .

" Kada su uspostavljene veze sa ljudima iz FK Igmana bilo mi je veoma drago, opet sam u ovom lijepom gradu koji je zaista nešto najbolje što mi se desilo u karijeri, posebno prelijepa ljepotica rijeka Neretva. Ljudi su prijatni, navijači, simpatizeri takođe. Jedva čekam da počne prvenstvo, da dam puni doprinos dobrim igrama i rezultatima ovog kluba iz kojeg su ponikle mnoge fudbalske legende", riječi su Marka Savinovića .

- U nedjelju 2. avgusta je generalna proba pred početak prvenstva, na Gradski stadion
u Konjicu dolazi Radnik iz Hadžića .

" Mislim da smo se veoma dobro pripremili pod rukovodstvom sjajnog trenera Fadila Hodžića, utakmica sa Radnikom se igra od 17:30 sati. Ipak, svi jedva čekamo startnu utakmicu u Živinicama sa Slavenom, da sa dobrom i hrabrom igrom dođemo do željenog rezultata", kazao je Marko Savinović .


Ismet Nimanović

ocijeni
(0 glasova)