Najava 3.kola A1 lige BiH: Konjic gostuje u Hadžićima

Najinteresantnije utakmice  3.kola  A1 lige BiH, koje se igra u subotu 3.novembra, trebale bi biti u Travniku i Brčkom gdje ekipama sa dna tabele gostuje vodeći dvojac.

Vodeći Radnički gostuje Travniku koji je bez pobjede u prva dva kola, gosti iz Goražda po položaju na tabeli su favoriti, ali i domaćin ima svoji aduta.

Brčko Distrikt je isto bez pobjede u prva dva kola i u ovom kolu teško će do trijumfa jer u Brčko dolazi IBU Spartans koji ima maksimalan učinak.

  Novajlija u ligi Gračanica dočekuje Bosnu Royal,  koja se želi iskupiti za kiks kod kuće protiv Čelika.

  U Hadžićima ekipa Bošnjak nakon velikog trijumfa na Ilidži protiv Igmana osokoljena dočekuje Konjic i nada se potvrdi brejka, ali Konjičani u komšiluk ne putuju sa bijelom zastavom. I jedna i druga ekipa nakon prva dva kola ima polovićan učinak  tako da se očekuje interesantna i zanimljiva utakmica.

 Gen u Sarajevu  dočekuje Turbinu i nada se potvrdi gostujuće pobjede u Konjicu.

U  Zenici bi se trebala igrati najneizvjesnija utakmica ovog kola, a igraju Čelik i Igman Burch. Domaćin želi da potvrdi da pobjeda u Skenderiji protiv Bosne nije slučajnost, a gost da je poraz kod kuće od Bošnjaka bio samo trenutna slabost.

Parovi 3.kola i satnica:

Gračanica – Bosna Royal  (2.11. – 17:oo)

Bošnjak – Konjic  (2.11. – 17:30)

Gen – Turbina  (2.11. – 18:oo)

Čelik – Igman Burch  (2.11. – 18:oo)

Travnik – Radnički  (2.11. – 19:30)

Brčko Distrikt – IBU Spartans  (2.11. – 20:oo).


Enver  Nimanović

ocijeni
(0 glasova)