ODRIJEŠILI BUDŽET: Zahvalnice načelniku Bubalo i direktorici Đapo

Udruženje "Zajedno za naš grad" iz Mostara oglasilo se saopćenjem za javnost čiji sadržaj portal prenosi u cjelosti:

"Dokaz da na funkcijama koje odlučuju o sudbinama "običnih" ljudi postoje i oni koji su socijalno osjetljivi, humani i pristupačni. Danas smo primljeni u kancelariji načelnika opštine Konjic gosp. Bubalo Emira. Razlog je odobrenje novčane pomoći projektu "NISTE SAMI" - obrok na kućni prag za stare samce u iznosu od 14000, oo KM.

Prijemu su prisustvovali osim načelnika i gosp. Nedžad Ramić pomoćnik načelnika kao i direktorica JU Centra za socijalni rad gosp. Nadira Đapo.

U prethodnom periodu vođeni izuzetnom saradnjom Udruženja i JU Centar za socijalni rad predali smo molbu centru i načelniku da nam se pomogne u realizaciji projekta u toku zimskog perioda. JU Centar za socijalni rad Konjic je uputilo zahtjev prema naćelniku sa istom molbom. Očekivali smo negativan odgovor.
Na našu radost dobili smo pozitivni odgovor tako da je načelnik gosp. Bubalo Emir ušao u istoriji našeg Udruženja kao prvi (nadamo se ne i zadnji ) načelnik koji je financijski pomogao naš projekat "NISTE SAMI ".

Naravno da smo osjetili potrebu da se na neki način zahvalimo gosp. Bubalo Emiru i odabrali smo ručni rad gosp. Bećir Burića (Poznati mostarski umjetnik) sa zahvalnicom i za veliku damu dir. centra gosp. Đapo Nadiru.

Šta kazati osim da građani Konjica uz ovakvo rukovodstvo mogu biti sretni i zajedno sa njima graditi bolji život u svom gradu Konjicu.

Hvala od srca jer Zajedno se može mnogo."

Fotografija U.G. "Zajedno za naš grad" Mostar.

Novikonjic.ba

ocijeni
(1 glas)