NAJAVA - Prva liga FBiH: Igman - TOŠK Fadil Hodžić, šef stručnog štaba konjičkog Igmana

Fudbaleri konjičkog prvoligaša Igmana u subotu 10. avgusta će na Gradskom stadionu u Konjicu od 17:30 sati u okviru 1. kola Prve lige FBiH ugostiti jednog od kandidata za mjesto koje vodi u elitu bh. fudbala, ekipu tešanjskog TOŠK - a.

Nakon završenih priprema za novo prvenstvo i odigrane " genaralke " sa drugoligašem Famosom, 4:0, puleni novog šefa struke Konjičana, Fadila Hodžića sa optimizmom očekuju start u novoj sezoni.

- Kako ocjenjujete pripreme ?, bilo je prvo pitanje treneru Hodžiću .

" Možemo biti veoma zadovoljni urađenim za novu sezonu, zbog žutih kartona neće nastupiti Kašić i Foćo, te Pendek koji se povrijedio na utakmici protiv Famosa " .

- Prvi rival TOŠK u Konjicu, očekivanja !

" U goste nam dolazi ekipa koja ima velike ambicije u novoj sezoni, ali i mi imamo svoje planove, startovati sa pobjedom pred našim navijačima. Što se tiče igračkog kadra, kostur će činiti domaći igrači. Očekujem podršku ljubitelja fudbala u Konjicu koji itekako dobro poznaju najvažniju stvar na svijet, fudbal, te ih pozivam da dođu u što većem broju, da zajedno proslavimo pobjedu " , kazao je šef struke Igmana, Fadil Hodžić.Ismet Nimanović

ocijeni
(0 glasova)