NEUMOLJIVI KLIŠANIN: Mahir Mujić na N1 TV predstavio zvanični logo "Prvog konjičkog cenera"

NEUMOLJIVI KLIŠANIN: Mahir Mujić na N1 TV predstavio zvanični logo "Prvog konjičkog cenera".

Jutros je u Novom danu (N1TV) gostovao sportista, Mahir Mujić, koji je govorio o predstojećoj humanitarnoj trci pod nazivom "Konjički cener" i predstavio oficijelni logo događaja.

Također, danas je pokrenuta i FB stranica na kojoj će se redovno objavljivati sve novosti vezane za predstojeći veliki sportski događaj u Konjicu:

https://www.facebook.com/Konji%C4%8Dki-no%C4%87ni-cener-453742991858029/

"Predstavljamo Vam oficijelni logo za trku pod nazivom "Konjički noćni cener". Kreiran sa posebnom pažnjom, ljubavi i simbolikom. Trkač sa slike predstavlja čovjeka koji želi naprijed, koji želi pokrenuti nešto uprkos raznim preprekama. Most sa slike je Konjička ćuprija, ovaj put pola ćuprije jer podrška nadležnih nedostaje. Na Neretvi su utkani dijelovi trkača koji prkosi sistemu i daje sebe za viši cilj, a to će zauvjek ostati upisano u svaki kamen ćuprije i raje iz Konjica. Kao što i glasi moto trke "Kada vam kažu da ne možete, onda morate!" upravo u tom duhu zajedno dočekujemo 06. juli kada će i prvi trkači protrčati gradom na Neretvi." - napisao je na svom FB profilu, Mahir Mujić.

Fotografija Konjički noćni cener.


Novikonjic.ba

ocijeni
(6 glasova)