"CAR CLUB" KONJIC Idućeg vikenda "3. okupljanje ljubitelja automobila" - Dolaze gosti iz svih dijelova BiH

S ponosom Vas obavještavamo i pozivamo 28.4.2019. godine (nedjelja) u 18:00 sati, u Konjicu na parking Gradskog stadiona Konjic, gdje će se održati treće po redu Okupljanje ljubitelja automobila u organizaciji "Car Club Konjica".

“Dragi Konjičani, prijatelji iz drugih gradova, dođite da podržite naš rad, jer je ovo ono što mi volimo i ono što nas ispunjava. Želimo da naš grad ima jednu lijepu priču i da pokažemo svima da mi nismo ulični trkači nego zaljubljenici u svoje limene ljubimce.” – poručuju iz Inicijativnog odbora za formiranje Car club Konjic.

"Ove godine očekuje se veći broj ljubitelja automobile, bolja organizacija i atmosfera dok će na skupu biti izabrana tri naljepša auta koja će izabrati članovi komisije, a najavljen je i specijalni gost iznenađenja – poznati balkanski tjuner pa ukoliko želite da saznate o kome se radi, dođite i saznajte." - saopćeno je iz CAR CLUBA Konjic.

Medijski pokrovitelji ovog događaja su Novikonjic.ba i Radio Konjic, a sponzorstvo ovog događaja pružaju: Caffe & Nargila bar Vendetta, "Global Tech" Konjic, Hookah bar "Aşk", Mostara d.o.o. Konjic, Boloban d.o.o. Konjic, Springair i Autootpad MAX.

Dio atmosferesa prošlogodišnjeg događaja možete pronaći na linku:

http://novikonjic.ba/index.php/bih/item/4644-konjic-odrzano-2-okupljanje-ljubitelja-automobila-a-uskoro-slijedi-i-registracija-udruzenja-car-club-konjic?fbclid=IwAR0p3LplvhrtRMtlbBzWfxXVO7AaE7NYooL4J-VjmusNydIzWwWVjcDl-IY

Sejo Ivković /Novikonjic.ba

ocijeni
(2 glasova)