FUDBAL: Igman na pripremama u Bijelom Polju kod Mostara

Fudbaleri konjičkog prvoligaša Igmana nakon prve faze priprema za proljetni dio sezone koji je "odrađen" na Gradskom stadionu u Konjicu i SD "Konjičanka" od petka 8. februara obavit će devetodnevne zajedničke pripreme u Bijelom Polju kod Mostara.

U sklopu priprema Igman će odigrati dvije pripremne utakmice sa prvoligašem ekipom Metalleghe BSI u Ljubuškom 13. februara i 16. ili 17, februara sa aktualnim prvakom Zrinjskim.

Na ove pripreme šef stručnog štaba Igmana Nedim Jusufbegović je poveo 22 igrača, Ćeman, Pajaziti, Lukomirak, Đurić, Savinović, Šivšić, Smajić, Kašić, Halilović, Graho, Hrvanović, Hrvat, Šehić, Košpo, Rodrigo, Tatar, Sulić, Oglečevac, Pendek, Grlica, Bajramović i Hebibović.

" U dosadašnjem dijelu priprema u pricipu nismo bili u mogućnosti da radimo na rješavanju problema koje imamo u igri i koje smo pokazali kroz dosadašnje odigrane pripremne utakmice. Očekujem da kvalitenije radimo i na optimalnom nivou uđemo u proljetni dio sezone. Počet ćemo raditi sa loptom kroz trenažni proces, jer u Konjicu zbog terena nismo mogli " rekao nam je šef struke Konjičana, Nedim Jusufbegović.


Ismet Nimanović

ocijeni
(0 glasova)