Počeli Dani otvorenih vrata u kojničkom SurTec-Eurosjaju

U firmi SurTec-Eurosjaj danas su počeli Dani otvorenih vrata, koji će trajati do subote do 17 sati.

Jasmin Badžak, direktor kompanije za poslovni portal Akta.ba je kazao kako posjetioci u ova tri dana mogu posjetiti sveproizvodne pogone i upoznati se sa 21. tehnologijom površinske zaštite metala, kao što su cinčanje, hromiranje, niklovanje, toplo cinčanje i najnovije tehnologije kataforeznog lakiranja.

"Firma je u pozitivnoj ekspanziji i dosta kupaca sa kojima se susrećemo na sajmovima nisu obilazili naše pogone, te smo se odlučili da u vrijeme održavanja Mostarskog sajma organizujemo Dane otvorenih vrata upravo jer dosta naših klijenata ide tamo, a Konjic i SurTec-Eurosjaj su jedna od stanica gdje mogu svratiti, upoznati se sa firmom, tehnologijama, proizvodima", kazao je Badžak.

U okviru Dana otvorenih vrata organizovana je i posjeta Titovom bunkeru ARK, druženje sa uposlenicima uz piće dobrodošlice i zakusku.

"Svi naši sadašnji i potencijalni kupci su dobrodošli", kazao je Badžak te pozvao sve da dođu u Surtec-Eurosjaj na druženje.

Kako ova kompanija nikad ne staje i ova godina kaže Badžak donosi nove pozitivne priče, investicije, radna mjesta, ali i nova tržišta.

E. Ko.

https://www.akta.ba/vijesti/poceli-dani-otvorenih-vrata-u-kojnickom-surtec-eurosjaju/89106

Novikonjic.ba

ocijeni
(1 glas)