10 malih crnih haljina za savršen početak jeseni!

Foto: cromoda.com Foto: cromoda.com

Mala crna haljina, vječni must-have i jedan od najvećih modnih klasika, u različitim je oblicima preplavila Mangove trgovine, a mi smo odabrali 10 potencijalnih bestselera.

Jesen je pred vratima, jednom nogom smo već zakoračili u rujan, mjesec novih početaka i izazova čiji su prvi dani modna prethodnica nadolazeće sezone. Ako niste među onim rijetkim sretnicima koji još uvijek uživaju u čarima ljeta i mora, onda je i vama prvi konkretniji (pred)jesenski odlazak u šoping zadatak koji se mora obaviti!

A ako ne znate odakle krenuti, mala crna haljina je uvijek dobra polazna točka! Njena "mlađa" sestra bijele boje obilježila je ljeto, naredni će mjeseci biti u zagrljaju neprikosnovenog, istovremeno i ženstvenog i elegantnog i u svakoj kombinaciji efektnog crnog klasika.Na Mangovim smo policama uočili seriju bezobrazno dobrih malih crnih haljina koje slijede modne diktate nove sezone. Birajte između jednostavnih, okorjelih klasika, zatim romantičnih modela začinjenih čipkom, ležernih dnevnih haljina u stilu košulje, zavodljivih pripijenih modela za izlaske i haljina kožnog sjaja zapečaćenih dekorativnim zakovicama.

Preuzeto sa: cromoda.com/ novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)