Muzički san Emira Emke Bešića iz Coventrya postao java: Snimio singl s poznatim bh. reperom Frenkijem

Konačno se ostvario muzički san Emira Emke Bešića, 27-godišnjeg bh. repera, koji svoju muzičku karijeru gradi u Engleskoj, da snimi single s poznatim bh. reperom Frenkiejem.

Pjesma se zove ADDICTED i nedavno je objavljena, tim povodom za agenciju BHDINFODESK iz Birminghama. Emko je kazao: “Singl ADDICTED prije tri sedmice objavljen je u produkciji Union beats na FMJAM YOUTUBE kanalu koji ima preko 100.000 pretplatnika.

Ja vam moram reći da sam, stvarno, sretan što sam snimio duet s legendom repa Frenkiejem i da je to ostvarenje mog muzičkog sna i veliki iskorak u mojoj muzičkoj karijeri. Saradnja je bila odlična i Frenkie je pokazao da je pravi profesionalac, javio sam mu se preko Instagrama, poslao nekoliko pjesama i predložio saradnju. Njemu se dopala pjesma ADDICTED i tako je sve krenulo.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, Frenkie je svoj dio pjesme snimio u studiju u Bosni i Hercegovini, a ja ovdje u Engleskoj, tako da je ova pjesma izašla u englesko-bosanskoj koprodukciji.”

Reper Emir Emko Bešić u Coventryju živi od 1993. godine kada je u Englesku došao kao izbjeglica, inače u ovdašnjim muzičkim krugovima mnogo je poznatiji nego u rodnoj Bosni, do sada je snimio dva uspješna CD-a, CHASE YOUR DREAMS i COVENTRYVILLE na kojima se nalazi 30 pjesama.

Singl ADDICTED možete poslušati na sljedećem linku: https://soundcloud.com/emkomusic/emko-ft-frenkie-addicted-union-beats

Pripremio: BHDINFODESK – BIRMINGHAM

Novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)