Sarajevski rock bend Futavci snimili video spot za pjesmu “Superstar” sa Mirzom Tanovićem u glavnoj ulozi

Futavci su ovo ljeto započeli radno, premijerom video spota za drugi singl sa predstojećeg albuma, pod nazivom "Superstar".

Pjesma govori o težnjama i željama muzičara da se ostvare kao istinske rock zvijezde, ali na duhovit i sarkastičan način, kao što smo i navikli od Futavaca.

Video spot je sniman u Sarajevu, a realizaciju spota potpisuje produkcijski tim Kontra Plan.

U video spotu pojavljuju se proslavljeni bh. glumci Mirza Tanović, Suada Ahmetašević, Jasna Diklić, Adnan Goro, Mehmed Porča, Emir Fejzić i Sanjin Arnautović. Režiju potpisuje Saša Peševski, dok je kamerom operirao Marko Jovančić.

Pjesma je snimljena u studiju Muzičke produkcije BHRT-a "Esad Arnautalić", gdje muzičku produkciju potpisuje Željko Pancho Škarić. Izdavač novog albuma benda Futavci za Bosnu i Hercegovinu je MP BHRT.

Futavce možete slušati uživo već 01.07. u Mostaru, na jednom od najvećih muzičkih festivala u BiH, Mostar Summer Fest-u.

Za dodatne informacije o budućim nastupima, te predstojećem albumu, posjetite oficijelnu facebook stranicu benda Futavci https://www.facebook.com/Futavci/

MP BHRT ujedno je i izdavač novog albuma benda Futavci za Bosnu i Hercegovinu.

Futavce možete slušati uživo već 1. jula u Mostaru, na jednom od najvećih muzičkih festivala u BiH, Mostar Summer Fest-u.

Novikonjic.ba

ocijeni
(0 glasova)