Adnan Elezović pred gostovanje Borcu: Vjerujemo u sebe i pokušat ćemo se pokazati u dobrom svjetlu

Fudbaleri konjičkog Igmana novi članovi m:tel Premijer lige BiH Igmana u okviru 4. kola u subotu 6. avgusta gostuju banjalučkom Borcu na stadionu FK Sloboda N. Grad, gdje će se od 17:00 sati sastati sa Borcem.

Od tri odigrana kola Igman je odigrao samo jednu utakmicu kao domaćin u Doboju kod Kaknja gdje je po opštem mišeljenju u susretu sa Širokim Brijegom zaslužio, najmanje bod ili pobjedu. Igman je u međuvremenu odigrao dvije prijateljske utakmice protiv Klisa u Konjicu i gračaničkog Bratstva u Doboju kod Kaknja i obje dobio rezultatom 3:0. Osim toga FK Igman ima dvije manje odigrane utakmice iz 2. i 3. kola, protiv Veleža u gostima i Tuzle City kao domaćin zbog nastupa pomenutih klubova u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Pred subotnju utakmicu protiv Borca smo se obratili šefu struke Igmana Adnanu Elezoviću.

-Konaćno ćete odigrati prvenstvenu utakmicu protiv Borca, Vaša očekivanja.

„ U subotu 6. avgusta gostujemo banjalučkom Borcu , ovo je naša druga utakmica u prvenstvu zbog odgoda ekipa iz evrposkih fakmičenja. Nadam se da ćemo biti pravi, dat ćemo svoj maksimum i nadam se pozitivnom rezultatu. Borac je kvalitetna ekipa međutim, mi vjerujemo u sebe i pokušat ćemo se pokazati u što boljem svjetlu„ riječi su Adnana Elezovića.


Ismet Nimanović

ocijeni
(0 glasova)