Igman nakon pobjede protiv Vis Simm Bau, u okviru 2. kola Kupa FBiH, gostuje istom rivalu Adnan Elezović: Čestitke igračima za igru i zalaganje

Fudbaleri konjičkog prvoligaša Igmana nastavljaju sa serijom dobrih igara u novoj sezoni. Nakon odigranog 5. kola u m.tel Prve lige FBiH puleni trenera Igmana Adnana Elezovića se nalaze na vrhu prvoligaške tabele, gdje tešanjski TOŠK i Igman imaju po 13 bodova. U subotu su Konjičani na svom terenu savladali ekipu Vis imm Bau rezultatom 2:1.

„ Ostvarili smo veoma važnu pobjedu protiv kvalitenog rivala ekipu Vis Simm Bau. Nakon našeg vodstva došlo je do pada koncetracije, te su gosti izjednačeili, u drugom poluvremenu veoma dobra akcija i sjajan gol Armina Bešagića, sve čestitke za igru i zalaganje svih igrača“, riječu su šefa struke Igmana, Adnana Elezović.

-Srijeda 15. septembar, 2. kolo Kupa Federacije BiH i ponovo duel sa subotnjim rivalom !

„ Igramo tri utakmice u sedam dana, u srijedu se sastajemo ponovo sa ekipom Vis Simm Bau, ovaj put gostujemo, odmorit ćemo pojedine igrače i dati priliku igračima koji su bili na klupi, a njima će odlično doći utakmica“, kazao je Adnan Elezović.


Ismet Nimanović

ocijeni
(0 glasova)