KONJIC / Garden City: Teku pripreme najljepših žena za izbor Miss BIH

Glasanje za Miss televoting BiH 2021 je počelo....Ove godine i Vi odlučujete ko je ovogodišnja Miss BiH za Miss Svijeta!

Prije finalnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta, sve kandidatkinje provode zajedno 12 dana na pripremama u predivnom Garden City Hotel & Resort Konjic, koji su izvrsni domaćini našim ovogodišnjim misicama i oficijelni hotel priprema izbora Miss Bosne i Hercegovine 2021.

Sa željom da se promovišu ljepote konjica i hercegovine, da se podignu standardi BH turizma, ali i da se njihovim posjetiteljima osigura što ugodniji boravak. Nedaleko od centra grada, rodio se još jedan gradić: Garden City.

Garden City Hotel & Resort, živahno je odmaralište smješteno preko puta Neretve. Udaljeno je 2km od centra Konjica. Hotel nudi brojne mogućnosti potrebne za odličan odmor.

Naše finalistice uživaju svakodnevno u mnogobrojnim sadržajima koje ovaj hotel nudi: wellness i spa, unutrašnji hidromasažni bazen, relax room, fitness centar, depilacije, pedikir i peeling lica, slastičarnu, konferencijske sale, vanjske terene: košarkaški, teniski, fudbalski, vanjski poluolimpijski bazen....

Garden City je za najljepše djevojke BiH organizovao rafting na Neretvi a Općina Konjic posjetu Titovom atomskom bunkeru, te mnogobrojne druge izlete poput.

Inače, finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta će se održati 17.09. uz direktan tv prenos na Federalnoj televiziji, a moto „ljepote sa svrhom“ glasi „Volimo prirodu, stop divljim deponijama“!  

Kao ljubiteljice prirode, osim što se na pripremama druže, rade i zabavljaju, one imaju mogućnost da upoznaju naše sugrađane s prirodnim ljepotama koje naša zemlja ima te da ukažu na značaj razvoja ekološke svijesti kao bitne pretpostavke rješavanja ekoloških problema.

Koja od ovih 18 ljepotica će postati Miss BiH za 2021 godinu, odlučujete I Vi! Počelo je I glasanje za Miss Televoting BiH 2021, koje traje od 11.09. do 17.09. kada će se pred kraj direktnog tv prenosa na FTV saznati rezultati Vašeg glasanja. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva, direktno ulazi u finale top 12 finalistica I osvaja lentu Miss Televoting BiH 2021! Pozivi sa svih fiksnih I mobilnih mreža u BiH, cijena poziva je 1 KM plus 17% pdv.

 

ANK-NOVIKONJIC.BA

ocijeni
(0 glasova)