VRSTE KOMENTATORA ISPOD ŽENSKIH SLIKA

1. NEPISMENI

"Mnogosi lepa poyy!!1"

Ovaj na profilnoj jaši motor u tregerici, na drugoj se kezi krezub u bifeu sa šurakom i neobeleženom lozom, a treća mu je mutna do neprepoznatljivosti iz nepoznatih razloga. Često piše sve velikim slovima, ne razlikuje žene od sisa i šalje joj u inbox isto ovo iz komentara samo sa drugim, novim i uzbudljivim gramatičkim greškama.

2. PATETIČNI

"Vaša zanosna pojava, madam, otelovljuje arhetipsku gradaciju ka anđeoskom idealu svevišnje lepote i podstiče svakog posmatrača na snoviđenje o poetičnosti prokreacije bića".

Ovaj, da se razumemo, nije jeb'o poslednjih par decenija, a možda i nikad. Na profilnoj slici je ili mrtav ozbiljan ili zamišljen, zakopčane košulje do grla, profil mu je prepun premudrosti tuđih izreka i citata, a u tagline-u mu piše - "volim umetnost, egzotične destinacije i lepe žene". Ukoliko se zajebeš pa mu srcelajkuješ komentar, dobićeš još 7 komada u roku od 5 sekundi.

3. PROZIVAČ

"Moram da primetim da Vam je desno oko ovde ispalo malo razroko u odnosu na levo, ili je to možda zbog osvetljenja. Lepa slika, ali imate Vi i boljih"

Ovaj tobože ide na kartu različitosti, jer mu je nekad neko rekao da ovi što besomučno komplimentiraju slabo prolaze kod žene, al zato "burazeru kad joj pokažeš malo da vidiš i njene mane i da nisi impresioniran njenom lepotom, da vi'š kako ćeš da je zaintrigiraš". U inbox ti potom stiže poruka - "šta je, da nismo sujetni nešto, ja sam samo dobronamerno dao sugestiju, hoćeš na kafu pozz".

4. POZADINAC

"U kako se nakrivila ta bandera iza tebe, trebalo bi neko da zove komunalno, da ti ne padne na glavu dok se slikaš"

Ovaj tip uvek kao primećuje nevažne stvari iz pozadine, umesto njenih zanosnih razgolićenih oblina iz prvog plana. Time kao pokazuje koliko ne haje za te očiglednosti na koje svi ovi tantuzi iz komentara padaju, već pravi laganu foricu, a istovremeno demonstrira koliko je zapravo neodoljivo kul. Na profilu mu je gomila mema, radi u nekoj IT firmi, slika se sa ID propusnicom za sajam tehnike u Minhenu, a ispod komentara mu neko obavezno napiše - "ne'š jebat".

5. ISKRENKO

"Prelepa si, očaran sam! ???"

Ovaj lik brate igra na otvoreno. Ko veli, daj da joj fino napišem koliko sam ispustio vilicu na njenu sliku s plaže, ko zna, možda joj i skrenem pažnju na sebe, iako ima još 183 takva ista komentara. On na profilnoj čuči s kačketom i kerom, nasmejan i razdragan, često i sa ženom i klincima. Na drugoj fotki nosi suncobran i portabl frižider, a na trećoj se slikao sav ozaren i ushićen sa mrtvim pijanim Bajagom posle nekog koncerta od pre 23 godine. Stalno kači memories i rekomentariše na njih nekim krindž rečenicama poput "al se nekad dobro jelo baš" i ima upaljač sa nalepnicom u obliku golih žena.

6. DUŠEBRIŽNIK

"Jao kako vi žene možete samo da trpite ove isprazne smarače u komentarima koji se svi kao nešto nadmeću u komplimentiranju, a zapravo bi samo da vas kresnu. Gnusno. Umesto da vam gledaju dušu i slušaju ono divno što imate da kažete, a ne samo da blenu u telo. Povraća mi se"

Ovaj zaboga pokušava da u potpunosti zaobiđe konkurenciju pokazavši joj kako njemu nisu najvažnije njene grudi kojima se razmahuje, već njen kritički um prilikom analiziranja kasnoromantičarske ruske filozofske misli. Profilne slike su mu iz galerija i sa koncerata, a fejsbuk frendove koji su sasvim slučajno poznati umetnici pompezno prikazuje na slikama iventova koje posećuje nazivajući ih svojim dragim prijateljima. Bljuzga od tipa. To zna i ona.

7. DIREKTAN

"Jebobite javise inboxs milovan bazel"

Ovaj realno, od svih navedenih, jedini jebe. Nekad kozu, nekad kravu, nekad i za pare... Ima lapsus i u sopstvenom imenu na fezbuku (Milovan Rstić), profilna slika na motokultivatoru, druga u gastros mečki, igra rulet i blekdžek onlajn pa mu je profil prepunjen clickbait linkovima, među prijateljima lažni profili silikonskih plavuša, sin Stojadin i par mudžahedina sa imenima ispisanim arapskim pismom. U inbox ti piše -

stomi

Stose

st mise nejavljas lep9tce

Jasm mica iz bazela

iz

Mica milovan iz svicafrske

dobro telo imas to cenim noge sve anjeodko lice

Zenijobite poz javise nekad samo nastavi tako jako mogu samo da te mrzr moj tel +41344524368

Preuzeto sa Facebook profila D.V.

ANK-NOVIKONJIC.BA

ocijeni
(0 glasova)