Printaj ovu stranu

Salem Delić sekretar FK Klis javio se jutros iz Banja Luke

Sekretar FK Klisa Salem Delić povodom polufinalne Kup utakmice koja se jučer nije odigrala zbog loših vremenskih uslova i neuslovnog terena te pomjerena za danas u 16 sati, javio se jutros iz Banja Luke i rekao za Radio Konjic:

-Znate da je utakmica odgođena zbog vremenskih neprilika, zbog neprestanog padanja snijega jučer ovdje u Banja Luci, koje je sve izenadio pa tako i domaćina, nije bilo uslova da se utakmica odigra u zakazanom terminu. Utakmica je prolongirana za danas u 16 sati uz direktnom prenosu na Arenisport 1.

Kakva je atmosfera u ekipi.

-Malo nas je ovo poremetilo, ali je atmosfera u ekipi u dalje dobra , tako da se nadamo možda još boljem rezultatu nego što smo se nadali jučer. Kad smo saznali da je utakmica odgođena igrači i stručni štab izašli su na pomoćni teren Gradskog stadiona u Banja Luci i odradili jedan kraći trening , nakon toga smo se smjestili u hotel Bosna u Banja Luci i nastavili dalje pripreme za današnju utakmicu.

Da li će biti isti sastav koji je trener Nino Kudra objavio jučer.

-Po trenutnim informacijama neće bit promjena u sastavu, jedino ako se desi nešto neplanirano kao jučer desilo da se ne odigra utamica. Trenutno ne pada snijeg u Banja Luci,vrijeme je lijepo, malo prohladno, ali po informacijama od domaćina teren će bit spreman i da neče biti odgode utakmice i da će se odigrati u zakazanom terminu u 16 sati, rekao je na kraju razgovora Salem Delić sekretar FK Klis.


Enver Nimanović

ocijeni
(1 glas)