BiHHercegovinaSportVijesti

Horde zla odbile besplatne karte za meč sa Igmanom: Naši ideali su drugačiji!

Navijačka grupa FK Sarajeva – Horde zla, izjavila je da neće prihvatiti besplatne ulaznice za sutrašnju utakmicu protiv Igmana u Konjicu, koje je ponudio domaći klub.

Ova odluka dolazi kao odgovor na inicijativu Igmana, koji je obezbijedio besplatan ulaz za četiri najveće navijačke skupine u Bosni i Hercegovini – Horde zla, Manijake, Red Army i Ultrase – kao znak solidarnosti prema pogođenima nedavnim poplavama u zemlji.

Iako zahvalni na ponuđenoj gesti, Horde zla su saopćile da će kupiti svoje ulaznice jer se, prema njihovim riječima, njihovi ideali razlikuju. Ujedno su najavili da će sav prihod od prodanih karata za gostujuću tribinu po cijeni od 7 KM biti uplaćen u humanitarne svrhe.

“Svi prihodi od ulaznica za gostujuću tribinu bit će donirani u dobrotvorne svrhe. Zahvaljujemo FK Igman na besplatnim kartama, ali naši ideali su drugačiji,” objavila je navijačka grupa Horde zla.

Utakmica između Igmana i Sarajeva igra se u nedjelju s početkom u 13:00 sati, a direktan prijenos bit će dostupan na Arena Sportu.

Vijesti.ba

Slični članci

Back to top button