DruštvoKonjicPolitikaPROMO

Adem Kozić: Najmlađi kandidat (SDP) za Gradsko vijeće Konjica

Posmatrajući političku situaciju u Konjicu, Adem je primijetio mali broj omladinaca uključenih u političke procese. Kao dijete ovog grada, odlučio se kandidovati za gradsko vijeće kako bi spojem mladosti i iskustva doveo Konjic na nivo koji zaslužuje.

Adem je svjestan da je jedan od najvećih problema današnjice odlazak omladine van granica Bosne i Hercegovine. Kao omladinac Konjica, odlučio je ostati i graditi svoju budućnost u rodnom gradu. Njegov glavni cilj je pokazati omladini da je moguće ostvariti lijep život u ovom predivnom gradu trudom i zalaganjem.

Kao osoba koja voli i uživa u sportu, Adem će se zalagati za motivaciju omladine da se više bavi sportom. Često ističe da zdrav duh gradi zdravu zajednicu i čvrsto vjeruje u tu filozofiju.

Adem poziva sve prijatelje i sugrađane da mu ukažu povjerenje na predstojećim izborima. Svaki glas je korak bliže viziji u kojoj svi zajedno grade bolju budućnost za Konjic.

“Svjesni smo da je jedan od najvećih problema današnjice odlazak omladine van granica Bosne i Hercegovine. Kao omladinac ovog grada, odlučio sam ovdje ostati i graditi svoju budućnost. Ovom kandidaturom, moj glavni cilj je da dočaram našoj omladini da je moguće i u ovom predivnom gradu, trudom i zalaganjem, ostvariti lijep život.

Kao osoba koja voli i uživa u sportu, imat ću za cilj da motiviram omladinu da se što više pokrene i na tom polju. Često volim da kažem da zdrav duh gradi zdravu zajednicu i zaista smatram da je to tako.

Dragi prijatelji i sugrađani, pred nama su važni izbori koji će odrediti budućnost naše zajednice. Pozivam vas da mi ukažete povjerenje na predstojećim izborima. Svaki glas je korak bliže viziji u kojoj svi zajedno gradimo bolju budućnost.” – poručio je Adem Kozić.

Slični članci

Back to top button