BiHHercegovinaSportVijesti

FK Klis: Protiv HNK Rama u Konjicu u neobičnom terminu

Fudbalski klub Klis će protiv HNK Rama u Konjicu u 11. kolu Druge lige jug igrati u neobičnom terminu. ⚪

Zbog nemogućnosti da FK Klis predstojeće domaće utakmice odigrava u Buturović-Polju, uslijed oštećenosti klupske infrastrukture u nedavnim poplavama, FK Klis Buturović-Polje obratio se sportskim prijateljima iz Hnk Rama-Službena stranica s molbom da susret 11. kola Druge lige jug odigraju na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Konjicu.

Kao i uvijek, Klišani su naišli na razumijevanje prozorskog kluba pa će ova utakmica 11. kola Druge lige FBiH – Jug biti odigrana 25.10.2024. godine (petak) u 14:00 sati u Konjicu.

“U nadi da ćemo u skorije vrijeme, odnosno do početka drugog dijela sezone sanirati štetu i, po ranijem planu, svečano otvoriti pomoćni stadion FK Klis u Buturović-Polju, koji će izgledati kao na fotografiji na ovom najavnom plakatu, pozivamo vas da dođete na stadion u Konjicu i pružite podršku ekipi Nedima Kudre u ovom značajnom susretu.

Ulaz će biti slobodan, s tim što ćemo postaviti kutiju za dobrovoljne priloge navijača i simpatizera FK Klis kojim će podržati predstojeću akciju čišćenja našeg sportskog kompleksa u Buturović-Polju, o čemu ćemo uskoro objaviti detaljnije informacije, objavili su iz FK Klis

Slični članci

Back to top button