BiHHercegovinaKonjicSportVijesti

Čak 16 igrača propušta 11. kolo, Igmanu nedostaju trojica protiv Sarajeva

Veliki broj igrača suspendovan je za predstojeće 11. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine i neće moći pomoći svojim timovima

Vikend pred nama donosi susrete 11. kola Premijer lige BiH, a zbog suspenzija će ih propustiti dosta igrača. 

Sarajevo gostuje Igmanu, a za domaći tim neće igrati Luka Posinković, Anel Hebibović i Almir Bekić zbog suspenzija. Husref Musemić neće voditi ekipu jer je danas suspendovan na šest mjeseci. Ni gostujući tim nije kompletan, zbog crvenog kartona koji je dobio protiv Veleža, Zoranu Zekiću na raspolaganju neće biti Francis Kyeremeh.

Velež je domaćin Posušju, a u ovom meču bit će uskraćen za usluge Ante Oreča koji je dobio crveni karton na Koševu te Adija Mehremića i Dine Halilovića koji su dobili treće žute kartone. S druge strane, za Posušje neće igrati Ante Bekavac.

Željezničar je u ovom kolu domaćin Radniku, a domaćin će u ovom susretu biti kompletan, dok za goste neće igrati Nebojša Gavrić koji je dobio crveni karton protiv Sloge.

Lider Zrinjski gostuje posljednjeplasiranoj Slobodi, koja ne može računati na usluge Filipa Mekića i Eldina Hasanbegovića. S druge strane, gosti su kompletni.

Nakon dugo vremena, i Borac će se suočiti sa dvije suspenzije u jednoj utakmici. U gostima kod Širokog Brijega neće biti Sebastiana Herrere i Bobana Nikolova. Naravno, ni domaćin nije kompletan. Ilija Bagarić i Damir Zlomislić neće igrati za Široki Brijeg.

U ovom kolu sastaju se još Sloga i GOŠK, a kod gostiju neće biti Nikole Perića.

Slični članci

Back to top button