BiHHercegovinaJablanicaKonjicSvijetVijesti

Ultrasi se probili do Kostajnice i uručili 10 agregata ugroženom stanovništvu

Uz agregate, Ultrasi su u ovo malo mjesto donijeli i druge potrepštine poput zaliha vode i nužnih higijenskih sredstava koje su podijelili lokalnom stanovništvu. Svoju zahvalnost navijačima za pruženu pomoć na licu mjesta uputio je i župnik Župe Obri sa sjedištem u Kostajnici, don Marino Marić.

Podsjetimo, predstavnici Vlade Hercegovačko-neretvanske županije na čelu s premijerkom HNŽ Marijom Buhač danas su obišli prostore pogođena poplavama – Konjic, Buturović Polje, Kostajnicu, Obre i ostala sela s tog područja. Uz izaslanstvo Vlade HNŽ-a u obilasku ovih sela bio je i gradonačelnik konjica Osman Ćatić. Izaslanstvo se sastalo sa župnikom Župe Obri sa sjedištem u Kostajnici, don Marinom Marićem, koji im je jasno pojasnio u kakvom se stanju nalazi ovo područje nakon jučerašnjih poplava. Oni su se danas obilaskom poplavljenih područja i sami uvjerili u tešku situaciju. Premijerka HNŽ-a je obećala pomoć kako bi se sanirale štete koliko bude moguće.

Kao i mnogo puta do sada Ultrasi su pokazali svoje veliko srce i želju da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije a danas su to stanovnici poplavama i odronima ugroženih područja u BiH. Vjerujemo kako ovo nije i neće biti jedina akcija mostarskih navijača, te kako će i druge navijačke skupine slijediti primjer Mostaraca.

Vecernji.ba

Slični članci

Back to top button