KonjicPolitikaPROMO
Popularno

Lejla Nuhanović-Gakić kandidatkinja (SDA) za Gradsko vijeće Konjica

Postovani sugrađani,

kao kandidatkinja za GV na predstojećim Lokalnim izborima 2024. godine prije svega osjećam odgovornost, a onda i čast koja mi je ukazana ponovnim kandidovanjem od strane organa SDA Konjic.

Osnovnu i srednju školu sam zavrsila u Konjicu, medicinski fakultet u Sarajevu. Doktorica medicine, specjalista radiologije, zaposlena u Općoj bolnici Konjic već skoro 18 godina.

Osim specijalizacije završila obuku načina upravljanja za timove porodične medicine u okviru komponente “Unapređenje kapaciteta menadžmenta u zdravstvu”, kao i obuku dodatnu edukacije u porodičnoj medicini (tzv. PAT program) 2010. godine te dodatnu edukaciju iz CT dijagnostike u Novom Sadu, u jednom od najreferentnijih centara radiologije u bivšoj Jugoslaviji 2015. godine.

Moja odluka je ostati u gradu Konjicu i biti na usluzi sugrađanima.

Aktuelna sam gradska vijećnica u sazivu GV 2020.-2024. godine ispred SDA te članica Komisije za ravnopravnost polova GV Konjic.

Udata, majka troje djece. Nepokolebljivi sam borac za dostojanstvo i zdravlje svih ljudi, pravo i čast svakog građanina ovog grada.

Poruka biračima bi bila:

“Obrazovanje, rad na sebi i svakodnevno činjenje dobra, makar ono i ko’ trun bilo, je ono što itekako može unaprijediti naše društvo i ambijent u kojem živimo. Sve što uradimo višestruko će nam se vratiti, prije ili kasnije. Dok drugi odustaju, vi ustrajte!

Iskoristit ću priliku javnog prostora i pozvati sve punoljetne stanovnike grada Konjic da 6. oktobra izađu na izbore, obave svoju građansku dužnost i glasaju za kandidata za gradonačelnika gosp. Osmana Ćatić, SDA i njene kandidate za GV po svom izboru.

Nastavimo zajedno za naš Konjic!

Slični članci

Back to top button