BiHDruštvoHercegovinaJablanicaVijesti

JABLANICA Općinski načelnik potpisao ugovore sa odabranim prevoznicima za prevoz učenika Osnovne škole „Suljo Čilić“ Jablanica.

U skladu sa Javnim pozivom za odabir licenciranog prevoznika za prevoz učenika Osnovne škole „Suljo Čilić“ Jablanica, danas (30.09.2024. godine) u Sali za sjednice Općinskog vijeća Jablanica, Općinski načelnik Damir Šabanović potpisao je ugovore sa odabranim licenciranim prevoznicima za prevoz učenika Osnovne škole „Suljo Čilić“ Jablanica.

Ugovori su potpisani u skladu sa Odlukom o odabiru najpovoljnijih ponuđača za prevoz učenika za LOT 1., LOT 4., LOT 5. i LOT 6., dok su LOT 2. i LOT 3. poništeni iz razloga što nije pristigla niti jedna ponuda za prevoz.

Ugovor za LOT 1. relacija Djevor-Donja Jablanica-Jablanica; Dragan Selo-Ravna-Šanica-Glogošnica-Jablanica i Jablanica-Donja Jablanica-Djevor-Glogošnica-Šanica-Ravna-Dragan Selo potpisan je sa ponuđačem „AC Sunce“ d.o.o. Jablanica u iznosu od 30.888,00 KM na okvirni broj od 66 dana.

Ugovor za LOT 4. za relaciju Sovići-Ćavari-Doljani i obratno takođe je potpisan sa ponuđačem „AC Sunce“ d.o.o. Jablanica u iznosu od 33.001,98 KM na okvirni broj od 66 dana.

Ugovor za LOT 5. za relaciju Gornje Paprasko (Macići) – Donje Paprasko-Lendava-Jablanica i obratno, potpisan je se ponuđačem KONJIC-KB-BUS D.O.O. Konjic u ukupnom iznosu od 16.988,40 KM na okvirni broj od 66 dana, dok je ugovor za LOT. 6. za relaciju Zlate-Jablanica- Lug-Jablanica i obratno, potpisan sa ponuđačem „AC Sunce“ d.o.o. Jablanica u ukupnom iznosu od 14.850,18 KM na okvirni broj od 66 dana.

Ugovori sa odabranim prevoznicima su potpisani na period do kraja polugodišta školske 2024/2025.

Slični članci

Back to top button