DruštvoMagazinSvijetVijestiZanimljivosti

Skandalozan postupak žene na groblju

Da li išta više može da nas iznenadi ili smo zbog nefiltriranja objava na društvenim mrežama već sve vidjeli? Čini se da uvijek ostane još nešto što može dodatno da nas ostavi bez komentara, bez teksta, u šoku i preneražene. Posebno ako se ta scena, kojoj se čudimo, dešava na groblju.

Još jedna neprijatna, neprimjerena, u najmanju ruku skandalozna situacija, koja je kamerom ovjekovječena na groblju, konkretno grobu pokojnika, postala je viralna na društvenim mrežama, posebno na nekadašnjem Tviteru (danas “X”). I korisnici pomenute platforme, ali i cjelokupna javnost koja je vidjela o čemu se radi doslovno ne može da dođe sebi od prizora. Pored svih plaža, ležaljki, bazena i dvorišta, ovo bi trebalo da bude posljednje mjesto gdje bi neko trebalo da uživa na suncu.

Iako nije poznato gdje je i kada sporna fotografija nastala, jasno se vidi da se jedna žena bezbrižno sunča na nečijem grobu – u kupaćem i peškirićem na glavi. Da je čuva od jakih zraka, pretpostavljamo.

Objava je odmah postala vrlo popularna na pomenutoj mreži, a planuli su i brojni komentari. Neki vrlo oštri, a neki, pak, šaljivi.

“Sugurno je bila puna plaža, Bože me oprosti”

“Da se iskoristi još malo sunca, dok ga ima. Stiže zima”, “Ako je platila nadgrobni spomenik, očigledno hoće maksimalno da ga iskoristi”, “Sigurno je bila puna plaža, Bože me oprosti”, “Može da uživa u miru, kad nema žive duše”, “Za dušu pokojniku”, pisali su duhoviti tviteraši.

groblje
grobljeFoto:RINA

Naravno, nisu svi bili raspoloženi za šalu, pa su ozbiljno kritikovali postupak ove žene, poručivali joj da skrnavi grobno mesto – iako je ostalo nejasno da li je legla preko večnog počinka neke svoje bliske osoba, ili pokojnika kog uopšte nije poznavala.

Žena.rs

Slični članci

Back to top button