BiHHercegovinaVijesti

Gdje je sve gorjelo u HNK

U protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanskog kantona zabilježeno je osamnaest požara, stoji uz ostalo u izvještaju Federalne uprave Civilne zaštite.

Hercegovačko-neretvanski kanton

Vatrogasna jedinica grada Mostara imala je intervenciju na gašenju požara u mjestu Vrapčići, gdje je gorjela trava i nisko rastinje.

U Čapljini je pak izbio požar u mjestu Sjekoštaku, gdje je također gorjela trava i nisko rastinje.

Vatrogasna jedinica općine Čitluk intervenirala je na gašenju požara u Čalićima gdje je gorio otpad, trava i nisko rastinje te u Krehin Gradcu i u Dobrom selu gdje je gorjerla i smreka. Šuma, trava i nisko rastinje gorjelo je i u Cernu na Vlakama.

Vatrogasna jedinica grada Konjica gasila je požar u mjestu Žitače gdje je gorjela hrastova šuma, te intervenciju u Čelebićima gdje je gorjela trava.

Vatrogasci su imali intervenciju na gašenju požara i na Trijebnju kod Stoca, gdje je gorjela trava i nisko rastinje, a vatrogasci općine Neum požar su gasili u selu Vinine, gdje je gorjela trava i nisko rastinje.

U Općini Prozor-Rama, vatrogasci su intervenirali na gašenju požara u mjestu Rumboci, gdje je gorjela trava i nisko rastinje.

Slični članci

Back to top button