DruštvoHercegovinaMagazinTurizamVijestiZanimljivosti

Nurkić sa suprugom uživao na raftingu i Kravicama

Bosanskohercegovački košarkaški reprezentativac Jusuf Nurkić drugi dio ljetnog odmora provodi u BiH, tačnije u hercegovačkim krajevima, a na društvenim mrežama podijelio je nekoliko zanimljivih kadrova.

Nurkić je prvobitno za vikend sa suprugom Eminom stigao na svadbu u Mostar kada je bio vjenčani kum još jednom bh. reprezentativcu Amaru Gegiću, a odmor je nastavio raftingom na Neretvi i posjetom vodopadu Kravice, te uživao u Stocu uz neizostavnu bosansku kafu.

Košarkaš Phoenix Sunsa prethodno je prvi dio odmora proveo u Japanu, gdje se čak pojavio i na treningu jednog lokalnog tima, čiji košarkaši nisu krili zadovoljstvo nakon što su upoznali NBA zvijezdu.

Jusuf Nurkić sa suprugom Eminom na odmoru u BiH

klix.ba

Izvor: Instagram / Jusuf Nurkić

Prethodnih sedmica se spominjalo kako bi Nurkić mogao napustiti redove Phoenix Sunsa i preći u redove Los Angeles Lakersa.

Prema pisanju medija u SAD-u, njegov dosadašnji klub Phoenix je u potrazi za playmakerom, a izbor je pao na igrača Los Angeles Lakersa D'Angela Russella.

Sunsi bi u suprotnom smjeru poslali našeg reprezentativca pa bi tako obje strane bile više nego zadovoljne, ali konkretnih naznaka za taj trejd za sada nema, prenosi Klix.ba

Video pogledati OVDJE

Slični članci

Back to top button