DruštvoMagazinSvijetVijestiZanimljivosti

Nedostaje li vama ova stvarčica za potpuno uživanje na plaži?

Vrhunac je ljeta, stoga se valja opremiti stvarčicama koje će boravak na plaži učiniti još ugodnijim, ali i zanimljivijim.

I dok je nekima najdraži oblik opuštanja na plaži uz dobru knjigu, drugi su pak naklonjeniji digitalnim uređajima, a koristiti mobitel na jakom suncu, gotovo je nemoguće. Osim što se mobitel brzo pregrije i tako smanjuje vijek baterije, od sunčevih zraka često ne vidimo što piše na ekranu pa ne možemo pročitati zanimljivi tekst ili odgovoriti na poruku.

Na kraj tom problemu stao je inovativni proizvod koji se skriva na stranicama jedne internetske trgovine, a na toj je platformi pokupio same petice. Radi se o malenom suncobranu za mobitel koji spašava od svih, gore spomenutih, problema.

Suncobran za mobitelSuncobran za mobitel(Foto: eBay)

Ima jednostavni dizajn i lako se postavlja na svaki mobitel, stoga će oduševiti i sve one koji vole čitati u digitalnom obliku.

Također, osim od sunca, ovaj predmet štiti i od vode pa je idealan i za vožnju biciklom, ako vas slučajno uhvati ljetni pljusak, a mobitel je pričvršćen za bicikl zbog navigacije.

Suncobran za mobitelSuncobran za mobitel(Foto: eBay)

Osim šarenog, možete naručiti suncobran u raznoj paleti veselih boja, a za jedan primjerak treba izdvojiti 9,18 eura.

Zadovoljna.hr.

Slični članci

Back to top button