BiHDruštvoHercegovinaJablanicaKonjicSvijetVijesti

KONJIC Uspješna akcija za Edinu Hadžajliju!

Konjic, 21. jula 2024. – Udruženje ANDALUS Konjic s ponosom izvještava o uspješnom završetku akcije za pomoć Edini Hadžajliji. Zahvaljujući velikodušnosti brojnih ljudi, podršci lokalnih i drugih medija čiji su čitatelji i slušatelji reagovali na javni apel – prikupljena su značajna sredstva koja će biti upotrijebljena za njenu operaciju.

Prikupljena sredstva bit će uplaćena na račun klinike gdje će Edina biti operisana. Sredstva koja je porodica privatno prikupila bit će korištena za pokrivanje troškova boravka u Turskoj tokom Edininog oporavka.

Porodica Hadžajlija izražava duboku zahvalnost svim pojedincima i organizacijama koji su donirali sredstva i podijelili objave o Edininoj potrebi za pomoći. “Svi smo zajedno uradili veliko dobro”, istaknuli su iz porodice. “Danas je Edina u nevolji, sutra možda neko drugi, neko ko nam je blizak. Važno je da ostanemo humani i da budemo spremni pomoći drugima kada im je to potrebno.”

Porodica Hadžajlija i Udruženje ANDALUS Konjic zahvaljuju svima koji su doprinijeli uspjehu ove akcije.

“Još jednom se potvrdila snaga ljudske solidarnosti. Pokazali smo da i malo znači puno za one kojima je pomoć potrebna. Neka vas Bog obilato nagradi i podari vam svako dobro!”, poručili su iz Udruženja ANDALUS Konjic.

Slični članci

Back to top button