BiHHercegovinaJablanicaKonjicMagazinSportTurizamZabava

U nedjelju 2. “Green Lake Triathlon 2024” u Lisičićima

Triatlon klub “Feniks” iz Sarajeva u Lisičićima organizuje u nedjelju, 21.jula, 2. “Green Lake Triathlon 2024”.

Na triatlonu će učestvovat više od stotinu triatlonaca iz šest zemalja, koji će se takmičiti u dvije discipline: sprint triatlon i olimpijski triatlon, a ova disciplina je ujedno i državno prvenstvo BiH u triatlonu. Za obje discipline predviđene su muška i ženska kategorija.

“Pripremite se za najuzbudljiviji sportski događaj sezone! Plivanje, biciklizam, trčanje – tri discipline, jedan izazov.

Da li ste spremni za izazov? Pridružite se sportistima iz cijelog regiona na državnom prvenstvu BiH u olimpijskom triatlonu.

Gradonačelnik Konjica je pozdravio ideju i sa ponosom objavljujemo da je Grad Konjic podržao naš Green Lake Triatlon, te izrazili zadovoljstvo što će se državno prvenstvo u olimpijskom triatlonu održati baš u Lisičićima – Konjic.

Ovom prilikom se želimo zahvaliti gradonačelniku Osmanu Ćatiću i Gradu Konjicu, što su prepoznali kvalitet i značaj ove manifestacije za lokalnu zajednicu, kao i promociju sporta i turizma u Konjicu”, objavili su iz GREEN LAKE BH Triathlon Cup, TK “Feniks”

Slični članci

Back to top button