BiHDruštvoHercegovinaJablanicaKonjicKulturaMagazinSvijetTurizamVijestiZabavaZanimljivosti

ZA NEZABORAVNO LJETNO VEČE: ŽELJKO SAMARDŽIĆ U KONJICU!

Konjic, 17. jula 2024. godine – U sklopu Konjičkog ljeta 2024., grad Konjic s ponosom najavljuje spektakularan koncert legendarnog pjevača Željka Samardžića. Koncert će se održati 25. jula na platou ispred Srednje škole Konjic s početkom u 20:30 sati.

Samardžić, poznat po svom jedinstvenom glasu i karizmi, oduševiti će publiku izvođenjem svojih najvećih hitova, poput „Ljubavnik“, „Sve je surovo“, „Ako odeš“, „Kameleon“, „Mesec na vodi“, „9000 metara“ i drugih.

Pročitaj više na: https://www.biografija.org/muzika/zeljko-samardzic/

Ovaj koncert predstavlja izvanrednu priliku da uživo uživate u muzici ovog pop-folk izvođača i doživite nezaboravno ljetno veče u Konjicu.

Koncert je besplatan i otvoren za sve, a očekuje se velika posjeta. Stoga vas savjetujemo da rano dođete i zauzmete svoje mjesto.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da prisustvujete koncertu jednog od najvećih pjevača regije!

Dodatne informacije:

  • Datum: 25. jula 2024. godine
  • Vrijeme: 20:30 sati
  • Lokacija: plato ispred Srednje škole Konjic
  • Ulaz: Besplatan

O Konjičkom ljetu:

Konjičko ljeto je tradicionalna manifestacija koja se održava svake godine u Konjicu tokom ljetnih mjeseci. Program manifestacije bogat je koncertima, pozorišnim predstavama, sportskim takmičenjima i brojnim drugim kulturnim i zabavnim sadržajima. Konjičko ljeto je idealna prilika da se upoznate s bogatom kulturom i tradicijom Konjica te uživate u ljepotama prirode ovog predivnog kraja.

Welcome to Konjic!

Slični članci

Back to top button