BiHBiznisDruštvoHercegovinaKonjicNVOPROMOSportSvijetTurizamVijestiZabavaZanimljivosti

Konjic Summer Fest otvoren uzbudljivom utrkom “Garden City Business Run”!

Konjic, 6. jula 2024. godine – Međunarodni festival “Konjic Summer Fest”, u organizaciji Atletskog kluba “Pace”, svečano je otvoren sinoć utrkom “Garden City Business Run”. U utrci su sudjelovali timovi iz 28 različitih kompanija, a stazu u dužini od 5 kilometara, od “Garden Cityja” do Konjičke ćuprije, najbrže je pretrčao tim “Senigor” kompanije. Drugo mjesto osvojio je tim “Eurosjaja” iz Konjica, dok je treće mjesto pripalo ASA banci iz Sarajeva.

Današnji dan festivala donosi bogat program. U 11:00 sati bit će održana dječija utrka “Grawe Kids Run”, a u 19:30 sati na rasporedu su tri uzbudljive utrke: “Bingo Konjički cener”, štafetna utrka “Ibis Relay Race” i državno prvenstvo u atletici na 10.000 metara. Festival se u nedjelju, 7. jula, zaključuje “MMU puzijadom” koja će se održati od 18:30 do 19:30 sati u hotelu “Garden City”.

Očekuje se da će “Konjic Summer Fest” i ove godine privući brojne sudionike i posjetitelje te dodatno promovisati Konjic kao atraktivnu turističku destinaciju.

Slični članci

Back to top button