HercegovinaJablanicaSportVijesti

Održan IV Memorijalni Turnir Šašić Rasim: Pobjednik turnira ekipa AD Harby

Zlate, Jablanica – 28. maj 2024.

U odličnom prikazu sportskog duha i vještine, AD Harby je izbio kao pobjednik na visoko očekivanom IV Memorijalnom Turniru Šašić Rasim održanom u Zlatu, Jablanica. Turnir, koji iz godine u godinu dobiva na značaju, još jednom je prikazao uzbudljive utakmice i posvećenost fer pleju.

Od 14 ekipa koje su učestvovale, AD Harby je zauzeo prvo mjesto, osvajajući titulu šampiona uz odlične nastupe tokom cijelog takmičenja. Commerce Engineering osigurao je drugo mjesto, dok je treće mjesto pripalo Asocijaciji mladih SDA Jablanica. Iako je prvobitno bilo prijavljeno 18 ekipa, konačan broj učesnika smanjen je zbog promjene rasporeda.

Posebna priznanja dodijeljena su ekipi Ostrožac, koja je nagrađena priznanjem za Fair Play za svoj primjeran sportski duh i poštovanje prema protivnicima i organizatorima. Dodatno, individualna priznanja su pripala Ameru Mašetiću za titulu najboljeg strijelca turnira, Nerminu Jusiću za proglašenje najboljeg igrača, te Jasminu Kršiću za titulu najboljeg golmana.

Događaj je privukao podršku entuzijastičnih učesnika, gledalaca i pristalica, ističući važnost zajedničkog angažmana u promociji sportskog dostignuća i prijateljstva. Organizatori su izrazili zahvalnost svim učesnicima i pristalicama na neizmjernoj podršci koja je doprinijela uspjehu turnira.

Slični članci

Back to top button