BiHKonjicSportVijesti

Igman vodi u Banjoj Luci, poluvrijeme utakmica 32. kola Premijer lige BiH

Trenutno se igraju utakmice pretposljednjeg 32. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine. U isto vrijeme se igra svih šest utakmica.

Fantastična sekvenca gostiju iz Konjica za potpuni preokret na Gradskom stadionu u Banjaluci. Domaći su poveli golom novog reprezentativca Vukovića u 32. minuti.

Igman iz Konjica je za manje od minute postigao dva pogotka za potpuni preokret protiv banjalučkog Borca.

Iako su vodili 1:0, imali sve u svojim rukama, Banjalučani prvo kapituliraju iz kontranpada Igmana kada prvi gol u sezoni postiže Belmin Mešinović.

Samo što se krenulo sa centra Savo Sušić gubi loptu, a Ramić je pogodio za 1:2 za goste iz Konjica. Šok za domaće navijače.

Zrinjski je dočekao Tuzla City. U 15. minuti poveli su golom Ćužea. Mulahusejnović je u finišu sa jedanaest metara pogodio za 2:0.

U Ugljeviku je na megdan Zvijezdi 09 stigao sarajevski Željezničar koji je poveo golom Drine u 15. minuti.

Na Koševu su snage odmjerili Sarajevo i Posušje. Bilo je prilika, ali su mreže mirovale.

Velež je ugostio GOŠK iz Gabele, a domaću su poveli golom Mlinarića u 5. minuti. Gosti stižu do poravnanja sjajnim golom Hasukića u 33. minuti.

U Modriči je Sloga ugostila Široki Brijeg. Kvesić je pogodio odmah u 4.minuti za 1:0, ali poravnao Bagarić tri minute poslije. No, Sloga ponovo dolazi u vodstvo u 16. minuti Brnović. Igrao se 31.minut kada je Matić poravnao na 2:2.

Rezultati nakon prvih 45 minuta:

Borac – Igman 1:2

Zrinjski – Tuzla City 2:0

Zvijezda 09 – Željezničar 0:1

Sarajevo – Posušje 0:0

Velež – GOŠK 1:1

Sloga Meridian – Široki Brijeg 2:2

Slični članci

Back to top button