BiHKonjicSportVijesti

Adnan Elezović za NK: Protiv Zvijezde potvrditi dobru partiju iz Tuzle

Fudbalski klub Igman u 30. kolu Premijer lige BiH, u subotu od 13:30 sati, gostuje posljednjeplasiranoj ekipi Zvijezde 09.

Konjičani su u proteklom kolu slavili na teškom gostovanju protiv ekipe Tuzla City, a na drugom uzastopnom gostovanje trebali bi potvrditi veoma dobro odigranu utakmicu u Tuzli.

Adnan Elezović, trener Igmana bio je zadovoljan igrom i osvojenim veoma važnim bodovima za opstanak u ligi, a pred gostovanje Zvijezdi 09 upitali smo ga da za Novikonjic.ba izjavi kakva su očekivanja pred ovu bitnu utakmicu.

-“Očekuje nas teško gostovanje protiv ekipe koja je sve bodove osvojila kao domaćin, a pobjedili su Zrinjski, Želju, Sarajevo, Tuzlu. Na nama je da se što bolje pripremimo za utakmicu, dobru partiju iz Tuzle i potvrdimo. Moramo staviti maksimalan fokus na utakmicu, držati se plana igre, pokušati osvojiti što više bodova, kako bi osigurali opstanak u ligi.

Što se tiče igračkog kadra, ne može igrati kartonirani Đorić i povrijeđeni Čubrilo”, rekao je na kraju Adnan Elezović, trener koji je Igman uveo u elitni rang takmičenja bh. fudbala i sa kojim kao trenerom Igman igra znatno bolje i ostvaruje dobre rezultate.

Enver Nimanović/Novikonjic.ba

Slični članci

Back to top button