BiHSportVijesti

Adin Zečić o utakmici protiv ekipe Simm Bau

Izuzetno talentovani fudbaler konjičkog premijerligaša Igmana, 21. godišnji Adin Zečić je posuđen prvoligašu FK Gornji Rahić i već je svojim igrama skrenuo pozornost, posebno kada je ušao u igru pred kraj i asistirao za pobjednosni gol ekipe iz Gornjeg Rahića u prošlom kolu u Gornjem Rahiću protiv NK TOŠK- a.

U Maglaju nas očekuje teška utakmica, bit će kvalietna, nadam se pozitivnom rezultatu

-Prvi utisci o novoj sredini, jeste li zadovoljni uslovima i šta očekujete u novom dresu FK Gornjeg Rahića, pitali smo ovog mladog fudbalera, Adinu Zečiću.

– U novoj sredini je zdrava atmosfera, sve je na najvišem nivou, prezadovoljan sam uslovima, moramo još bolje igrati i postizati još bolje rezultate i zadovoljiti sve one koji su uz ovaj klub, riječi su ovog sjajnog tehničara, koji pred odlazak u novu sredinu u pripremnoj utakmici s Radnikom iz Hadžića, u prvom poluvremenu nije igrao, ušao je u drugom poluvremenu i postigao prekrasan gol za vođstvo Igmana od 1:0, koji je na kraju ubjedljivo savladao FK Radnik 4:0.

-Šta očekujete u novoj sredini?

– Sredina i ljudi oko kluba sve daju od sebe, očekujem dobre igre i da zadovoljimo naše navijače koji su sjajni. S njihovom podrškom i uslovima sam prezadovoljan.

-Čestitke Vama za asistenciju za pobjednosni gol na domaćem terenu protiv NK TOŠK- a, dok ste asistirali za pobjednosni gol protiv pomenute ekipe u 89. minuti i vrijedne pobjede. Naredna utakmica je gostovanje u Maglaju protiv sastava BFK Simm Bau, kakva su Vaša očekivanja?

-Hvala na čestitkama. Gubili smo 0:1, izjednačili smo protiv NK TOŠK- a, ušao sam pred kraj, asistirao sam Mehmedoviću u 89. minuti za veoma važnu pobjedu. U Maglaju nas očekuje teška utakmica, bit će to kvalitetna utakmica, nadam se pozitivnom rezultatu, riječi su Adina Zečića.

Ismet Nimanović

Slični članci

Back to top button