Posljednjih dana u toku su intezivni radovi na izradi privremenog prelaza preko oštećenog mosta u Goranskom Polju.

Jesenji prvak Prve lige FBiH, mostarski Velež sedam dana do početka drugog dijela prvenstva odigrat će kontrolnu utakmicu u subotu 23. februara na glavnom terenu Stadiona Rođeni protiv konjičkog Igmana. Utakmica se igra od 15:00 sati.

Delegat SDP-a u Skupštini HNK-a, mladi Jablaničanin, Ismet Lulić čestitao je na svom Facebook profilu rođendan voljenom gradu.

OV Konjic održat će 14. sjednicu u srijedu, 27. februara - saopćeno je iz lokalnog konjičkog parlamenta.

“Svjedoci smo da se iz korita Neretve u Konjicu eksploatiše skoro i posljednje zrnce pijeska, a pod izgovorom da je to preventivna mjera zbog sigurnosti (naj)novijeg mosta. Zašto to nije slučaj sa ostalim riječnim koritima i ostalim mostovima? – pitaju se u udruženju “Zeleni-Neretva” sa 1.800 KM mjesečno iz budžeta općine Konjic.

SARAJEVO, (Patria) - Spremni smo da dignemo ruku za mandatara Vijeća ministara BiH bez uslovljavanja jer SDA neće praviti nikakve ustupke i insistiramo na poštivanju Ustava i vladavini zakona, kazao je danas Bakir Izetbegović, predsjednik SDA.

Last modified on Thursday, 21 February 2019 19:56

U subotu 23. februara Kickbokserska akademija Ilidža, koju više nego uspješno vodi prof. Nermin Pašović u KSC Ilidža organizuje kickboxing kup " Grand Prix BiH 2019 " za kadete, juniore i seniore.

UNIS RO „Igman“ Konjic dao je veliki broj istaknutih metalskih radnika.

Page 1 of 393