Svaka osoba na svijetu ima karte koje su joj dodijeljene u startu i s tim kartama mora igrati komplikovanu igru koja se zove život; dodijeljene su nasumično, a o sreći ovise vaši geni, mjesto gdje ste rođeni, finansijske mogućnosti vaše porodice...

Turbulentna dešavanja u Bosni i Hercegovini, poput neriješenog Izbornog zakona, pojave paravojnih formacija ili masovnog naoružavanja entitetske policije, teme su razgovora sa članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednikom Stranke demokratske akcije (SDA) Bakirom Izetbegovićem.

Na današnjoj sjednici Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH data je podrška nastupu u entitetu Republika Srpska u okviru proevropskog bloka, čije formiranje je inicirao SDP BiH.

Ima li pravo SDA ostati nijema na očigledno urušavanje države?

"Mislim da će ovo biti „najprljavija“ predizborna kampanja, da će se stranke bespoštedno boriti da zadobiju povjerenje glasača.

U vodstvu, USŠ Sport Talent, MNK Pionir, USŠ Fortuna, ŠF National, ŠF Bambino, ŠF MO Talent Blagaj, MNK Pionir.

Nepoznata osoba ili više njih na nekoliko mjesta u ulici Mile Budaka u Mostaru uklonile su ploče s natpisom "Ulica dr. Mile Budaka" i postavile natpise "Ulica Cvitana Spuževića".

Page 1 of 281