Bajram, najveći vjerski muslimanski blagdan, širom Bosne i Hercegovine, ali i svijeta, dočekuje se u porodičnom okruženju.

O u uvijek aktuelnom pitanju statusa žena u bosanskohercegovačkom društvu ali i šire, razgovarali smo sa Marijanom Šećibović, između ostalog, nekadašnjom načelnicom za obrazovanje u vladi Zorana Đinđića.

Huso Čilić, rođen je 1946. godine u Jablanici, humanista, avanturista, sportista, volonter, vrijedan radnik, dobar čovjek, obišao je cijeli svijet i došao u Konjic, čovjek bogatog životnog iskustva, čovjek koji ima šta reći, a mi prenosimo manji dio svega toga.

U okviru 4. kola Tipico Bundeslige Austrije Salzburg je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom, uz gol razliku, 9:1.

Za pobjednika TR Salihović - Felix Tarčin, za 3. mjesto Caffe Becks Glavičine - Vrutak D.O.O.

U organizaciji Mjesne zajednice Grabovci, općina Konjic u subotu i nedjelju, 25. i 26. avgusta će se održati 2. " Memorijalni malonogometni turnir Pržice 2018 " koji je posvećen šehidima i poginulum borcima ovog kraja.

Ovo djelo u kojem su opisane tolike strahote i ljudska nedjela je istinska anti-ratna priča koja nameće zaključak o besmislu sukoba među ljudima koji su dio života proveli u slozi i idili zajedničkog života da bi na kraju postal zvijeri.

Derbi u Gradačcu, Zvijezda ugošćuje bivšeg premijerligaša, Viteza, Igman na Otoci, Rođeni pobjedom protiv Goražda potvrđuju pobjedu u Čapljini

Page 1 of 332