Konjičanin Samir Bilanović srebreni na Međunarodnom revijalnom kupu u mušičarenju

FOTO: Facebook FOTO: Facebook

Mostar -- "SRK Lim" iz Berana (Crna Gora) najbolja je ekipa Međunarodnog revijalnog kupa u mušičarenju koje se za vikend održavalo na rijeci Buni, na stazi dugoj 9 km koja se protezala kroz prirodno okruženje Blagaja i Bune.


USR Glavatica iz Jablanice druga je najbolja ekipa ovog kupa, dok je treće mjesto pripalo još jednoj ekipi iz Crne gore- SRK Plavsko jezero iz Plava. Tokom takmičenja ukupno je ulovljen 321 kg ribe.

Osim najboljim ekipama, priznanja su dodijeljena i najuspješnijim pojedincima: Željku Bukiliću za prvo mjesto, Samiru Bilanoviću za drugo, dok je Ahmetu Arfadžanu pripalo treće mjesto ovog kupa.

Natjecalo se ukupno četrdeset natjecatelja, okupljenih u deset timova iz naše zemlje, Crne Gore i Hrvatske.

Međunarodni revijalni kup u mušičarenju održao se u organizaciji Turističke zajednice HNŽ-a i predstavlja jednu od aktivnosti projekta RiTour – „Valorizacija kulturne i prirodne baštine kroz prekograničnu suradnju urbanih turističkih destinacija na kraškim rijekama jadranskog bazena“, kojega financira Europska unija u okviru Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014 – 2020.

(StarMo)

Novikonjic.ba

Rate this item
(0 votes)