SDP Konjic: Izborni štab od večeras u stalnom zasjedanju

FOTO: SDP Konjic, FB FOTO: SDP Konjic, FB

Večeras je u prostorijama OO SDP Konjic održana zajednička sjednica Predsjedništva OO SDP Konjic i Izbornog štaba sa kandidatima za Opšte izbore 2018. godine - saznaje portal novikonjic.ba.

"Na sjednici su svi kandidati upoznati sa planom predizborne kampanje i svim aktivnostima koje očekuju organizaciju i kandidate u narednih nešto više od mjesec dana. Naglašena je potreba potpune mobilizacije svih članova s ciljem ostvarenja što boljeg izbornog rezultata.

Predsjednik OO SDP Konjic, Mustafa Alikadić, pozvao je sve kandidate i članove Predsjedništva kao i cjelokupni Izborni štab na zajedništvo, maksimalan angažman i podršku svim kandidatima u narednom periodu, kako bismo građane ubjedili, da je SDP jedina istinska alternativa aktuelnom stanju beznađa ne samo u HNK već i u čitavoj BiH.

Šef Izbornog štaba, Irfan Tabaković, dao je završne upute i smjernice svim kandidatima te prezentovao operativni plan kampanje OO SDP Konjic koji je i usvojen jednoglasno.

Na kraju je zaključeno, da je od večeras pa sve do dana izbora Izborni štab OO SDP Konjic u stalnom zasjedanju." - saopćeno je iz SDP Konjic.

Novikonjic.ba

Rate this item
(1 Vote)