HUMANOST: Vendetta je srce Konjica – nastavljena akcija prikupljanja pomoći za dječaka Arslana Kulačića

Večeras je bilo lijepo biti dio društva u Cafe "Vendetta", koji već drugu nedjelju organizuje "kafu za Arslana", a radi se o humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za operaciju malog Arslana.

Večeras su akciju podržali "Marc-cafe" donacijom kafe i "Konjic-music forum", čiji članovi su Vanja Alikadić, Aldina Medija, Vedran Bubalo, Amina Madžak, Samir Alebić, Ema Vajzović, Lamija Badžak i gosti iz Jablanice.

Fotografija Novikonjic.ba.

Voditelj cafea Harun Fišić, za portal je rekao: “Kafe-aparat ima digitalni brojač i svakog ponedjeljka uplaćujemo dobijena sredstva, a imamo i kutiju za donacije u koju građani uvijek mogu priložiti novac. Uskoro sa radom počinje i ljetna bašta pa će posjete i prihodi biti znatno veći. Kad se u cijeloj BiH skupi novac za Arslana, nastavljamo akciju prikupljanja novca za operaciju malog Aleksandra iz Zvornika", rekao nam je voditelj cafea.

Mladi su večeras tražili mjesto više u "Vendetti", jer pjevaju Samir, Lamija, Ema...

Fotografija Novikonjic.ba.

Fotografija Novikonjic.ba.Pohvale "Vendetti" za humani gest, kao i muzičarima i donatorima, a malom Arslanu želimo uspješno liječenje. Večeras je prikupljeno 335 KM (120 kafa i 215 KM donacije).

FOTO ALBUM: https://www.facebook.com/pg/Novikonjic2/photos/?tab=album&album_id=2030486103896248

M.Č./Novikonjic.ba

Rate this item
(4 votes)