OSVOJI NAGRADU / NOVIKONJIC.BA: Za prvih 5 prijavljenih čitatelja dodjeljujemo poklon-kodove za pohađanje besplatnih on-line kurseva IT Academy

IT Academy https://www.it-akademija.com/, kao dio kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su sljedeći besplatni online kursevi:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Photoshop
  • Engleski jezik (nivo prilagođen predznanju polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: “Besplatni online kursevi” i Vaše ime i prezime na adresu: novikonjic.ba i prvih pet čitatelja koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.

Ukoliko budete jedna od dobitnica ili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam i na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Portal Novikonjic.ba poziva svoje čitatelje da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla (https://www.it-akademija.com/poklon).

Novikonjic.ba

Rate this item
(1 Vote)