RAZGOVOR S POVODOM: RAMIZA TABAK - Konjičanke oduševljene Limes prozvodima koji čuvaju ljepotu i zdravlje

U današnje vrijeme kada je praktično nemoguće doći do posla i kada sve više ljudi ostaje bez istog, prinuđeni smo da tražimo razne načine za zaradu i poboljšanje kućnog budžeta.

Jedan od pozitivnih primjera je i naša sugrađanka, Ramiza Tabak, koja je usuđujem se reći, napravila pravu mini revoluciju sa alternativnim poslom kojim je odlučila da se bavi. Ona je u Konjicu liderka u prodaji Limes proizvoda koji su napravljeni isključivo od ekstrakta ljekovitog bilja sa Stare planine. Limes kompanija proizvodi ekološke, visoko kvalitetne proizvode koje distribuira putem mrežnog marketinga.

"Za Limes sam čula sasvim slučajno od sestre koja je dugogodišnji korisnik ovih proizvoda. Pošto sam dugo bez posla tražila sam neki način za zaraditi. I tu se pojavljuje ponuda za prodaju Limesa. Odlučila sam pokušati i ovim se bavim već pet mjeseci. Trenutno se javlja potreba za proširenjem tima u Konjicu. Ovim putem bih pozvala sve zainteresovane koji traže dopunu svog kućnog budžeta, džeparac, da se jave i postanu član moga tima. Limes nije samo higijena. Ovi proizvodi imaju višestruku namjenu. Izbacite hemiju, a ubacite prirodu u svoj dom i u svoj život. U skorije vrijeme je planirana otvorena prezentacija Limesa na nekoj od lokacija u gradu te pozivam zainteresovane da vide i probaju ove sjajne proizvode.", kazala je Ramiza Tabak za portal Novikonjic.ba.

U današnje vrijeme kada je tržište preplavljeno brojnim sredstvima za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu, potrošači su u dilemi, kako iz tolike ponude izabrati kvalitet, a da cijena bude prilagođena prosječnom kupcu. Godine unazad su nas uvjerile u to, da, potrošači sve više počinju da cijene kvalitetan i prije svega zdrav, ekološki proizvod, koji neće štetiti kako samom potrošaču tako ni njegovoj okolini. Mreža zadovoljnih korisnika širi se vrlo lako, s obzirom da će svaki kupac, koji je zadovoljan proizvodima, ponuditi svojim prijateljima, komšijama, kolegama, mogućnost da i oni sebi obezbjede iste takve proizvode i da ih sa zadovoljstvom troše.

Pored toga što možete poručiti ove sjajne proizvode, možete se i priključiti timu koji naša Ramiza polako, ali sigurno formira u Konjicu. Za sada su tu: Ajla Poturović, Samra Banda i Semira Jablić.

U nastavku prenosimo neke od komentara naših sugrađanki koje već mjesecima naručuju Limes proizvode.

Uživajte u čistoći vašeg doma, a uz to i zaradite.

Više o Limes prizvodima, iskustvima korištenja i načinima pristupa timu možete naći na slijedećim fb stranicama I ličnim profilima :

Ramiza Tabak - https://www.facebook.com/ramiza.cajictabak?ref=ts&fref=ts , https://www.facebook.com/groups/1869145980010639/?ref=ts&fref=ts

Samra Banda - https://www.facebook.com/samra.banda?fref=ts , https://www.facebook.com/groups/297825337312636/?ref=ts&fref=ts

Ajla Poturović - https://www.facebook.com/ajla.poturovic.3?ref=ts&fref=ts , https://www.facebook.com/groups/397218397330774/?ref=ts&fref=ts

Semira Jablić - https://www.facebook.com/semira.jablic.7?ref=ts&fref=ts

Almedina Kašić/novikonjic.ba

Rate this item
(5 votes)