Obitelj apelira da se ne zataška slučaj pogibije Nihada Demirovića

Redakciji portala Večernjeg lista obratili su se članovi obitelj Demirović apelirajući da se ne zataška slučaj smrti Nihada Demirovića.

"Poštovana redakcijo, u teškom stanju i bolna srca vam se javljam ispred svoje obitelji. Brat sam ubijenog Nihada Demirovića, preko vas želimo apelirati da se slučaj naše obitelji ne zataška. Ubojici mog brata kazaljka na satu je ostala na 147 km/h, prilikom pretjecanja na punoj liniji u oštroj krivini. Pored svega toga s njim je bila nevjenčana supruga i dvoje maloljetne djece. Apeliramo da se svi očevici koji su bili u neposrednoj blizini udesa ili u prometu obrate obitelji zbog bolje istrage", navodi se u pismu Zenaida Demirovića.

Podsjetimo, tragična nesreća u kojoj je život izgubio Nihad Demirović dogodila se u subotu navečer u mjestu Drežnica između Jablanice i Mostara. Sudarili su se Opel Corsa kojom je upravljao Demirović i Audi A5 kojim je upravljao Vanja S. iz Sarajeva, a s njim u vozilu nalazila se supruga i dvoje maloljetne djece.

Prema rezultatima istrage, vozač Audija je vršio pretjecanje u krivini, a u tom je trenutku naišao Demirović u automobilu i došlo je do direktnog sudara.

vecernji.ba/novikonjic.ba

Rate this item
(1 Vote)